Annapurna circuit trek - Uhhh det er næste lørdag

I dag er der en uge til, at vi er på vej :)

En tur jeg har haft på min ønske rejse liste i mange år... Jeg troede i lang tid, at jeg måtte trekke den alene, men nej sådan blev det ikke :-) Ham jeg elsker rejser med mig og vi gør det sammen - det er ret vildt  og i momenter overvældende. 

Jeg er spændt - syntes ikke jeg er er i min bedste form.. Troede ellers, at  jeg nemt kunne træne mig op til turen - altså ta afsted med alt under kontrol ;) Sådan er det ikke  - jeg kommer til at trekke Annapurna circuit i en medium form og uden, at af noget som helst under kontrol.. Så allerede nu nu har jeg forladt min komfort zone - er det ikke FEDT :-)

En anden udfordring er, at jeg ikke skal arbejde i 20 dage - ingen styling, ingen produkt udvikling og ingen tal... Ingen NORDAL - kan jeg undværer det ? Jaa selvfølgelig, men det bliver svært !

Vi skal trekke op til Thorang La Pass 5416 meter oppe  - Det har jeg aldrig prøvet før, men kan se det er smukt og folk er glade når de når toppen. Jeg ønsker SÅ meget jeg klare den uden højdesyge mm - jeg vil gøre hvad jeg kan. Jeg er dog i konflikt med mig selv.. Det er en fantastisk oplevelse, at trekke i Himalaya og hvorfor er det ikke nok ? Skal man altid sigte efter toppen ? Det ved jeg man ikke skal, men det er jo fornuften der taler noget andet er min præstation og trangen til mere - TOPPEN !  det kan overføres til hverdags livet, men det er en anden snak ;)

Jeg vil skrive dagbog hver dag og har bestemt, at jeg vil dele den på Simpledays bloggen. Dog siger det sig selv at jeg ikke er online i bjergene - i hvert fald ikke ret meget. Derfor bliver det først når jeg er hjemme igen. På den måde får jeg også lov, at reflektere mere over turen og det den kommer til at bringe med sig