Æteriske olier har et holistisk og terapeutisk potentiale - De kan gavne din velvære og din sundhed. 
Jeg har valgt at forhandle Oshadhi fordi de er helt rene. Oshadhi arbejder kun sammen med landmænd der arbejder i harmoni med naturen  - derfor tilbyder Oshadhi den fineste kvalitet. 
I kan læse mere om Oshadhi, deres værdier og hvordan de fremstiller produkterne
https://oshadhi.com/

 

 

 

Bergamot er en citrusfrugt, som en miniature appelsin. Den vokser næsten udelukkende i Italien. Bergamot dufter sød, frugtagtig og let krydret. 
Bergamot kan have en mental løftende effekt, men uden at være stimulerende. Den kan gavne vores mentale balance og afhjælpe til bedre nattesøvn. 
 - 10 ml. 
100% ren æterisk olie fra destillation citrus bergamia i Italien 
Pris 179 kr. bestilles og betales på tlf. 28116074 

 

 

Lavendel er en af ​​de mest alsidige æteriske olier. Den dufter sødt, ren og frisk af lavendel, og er en duft de fleste af os kender. 

Lavendel olien har flere gavnlige og hjælpsomme egenskaber - den beroliger, balancere og den har også en antibakteriel hjælpsom effekt. En gavnlig lille flaske til livets små nødsituationer. Et must have i et hvert hjem;)


- 10 ml

100% ren æterisk olie fra destillation angustifolia i Frankrig 

Pris 179 kr. bestilles og betales på tlf. 28116074 

 

 

Oregano olien har stærke antibakterielle egenskaber og gavner derfor immunforsvar og understøtter dine luftveje

 

- 5 ml. 100 % ren fra destillation i Origanum vulgare i Frankrig 

Pris 99 kr. bestilles og betales på tlf. 28116074 

 

 

Rosengeranium er, som navnet antyder en geranium art. Den dufter opløftende uden at være for stimulerende og stærk. Den kan gavne balancen mellem sind og krop. Det er en olie med flere gavnlige og hjælpsomme egenskaber bl.a. på kredsløb og immunforsvar og den har også en hjælpsom virkning på vores nervesystem. 

Jeg selv bruger den som parfume på håndled og hals - det siges at den også gavner de kvindelig hormoner;) 

 - 10 ml 100 % ren olie 

Pris 119 kr. bestilles og betales på tlf. 28116074 

 

 

Rosmarin bruges traditionelt i hudpleje - den kan også støtte lungerne og vores fordøjelses system. Olien bruges også ofte i massage olier, hvor den især er nyttig til trætte og overanstrengte muskler. 

Rosmarin gavner også din koncentration og din klarhed. Den giver også varme til kroppen. 

Kom 5 dråber i din rum diffusere eller et pr dråber i dine håndflader og ånd ind gennem næsen.  

 

- 5 ml 100% ren olie fra Frankrig 

Pris 99 kr. bestilles og betales på tlf. 28116074 

 

Frankincense dufter af balsamico og er let krydret. Frankincense indeholder egenskaber, der kan løfte sindet og kan hjælpe med at mildne bekymringer og mental uro. Frankincense er et godt valg, når du ikke kan sove på grund af bekymring og eller spiraltanker. Frankincense kan mildne og lette spændinger og stress. Den kan også gavne ved asthma, muskel smerter og hovedpine

- 10ml 100% ren olie 

Pris 119 kr. bestilles og betales på tlf. 28116074

 

 

 

 

Cedertræ dufter friskt af træ og natur. Det er særligt mændene der er glade for denne olie. Og mange bruger den i stedet for traditionel deodorant. Olien er perfekt til ham der arbejder ude og særligt til skovhuggeren ;) Cedertræ kan også gavne koncentrationen og den er naturligt antibakteriel. 

Desuden kan den også ha en beroligende effekt. 

-10 ml. 100% ren olie 

Pris 99 kr. bestilles og betales på tlf. 28116074

 

Nellike har en af de højeste koncentrationer af kraftige antioxidanter. Nellike æterisk olie kan bidrage til en stærkere følelse af selvtillid, som kan være gavnlig hvis vi har brug for at overvinde frygt og træghed, den kan også  hæmme negative tanker og apati, som kan holde os tilbage i livet. Hjælpe med at genoprette styrke og immunitet.

- 5 ml. 100% ren olie

Pris 99 kr. bestilles og betales på tlf. 28116074