Æteriske olier har et holistisk og terapeutisk potentiale - De kan gavne din velvære og din sundhed. 
Jeg har valgt at forhandle Oshadhi fordi de er helt rene. Oshadhi arbejder kun sammen med landmænd der arbejder i harmoni med naturen  - derfor tilbyder Oshadhi den fineste kvalitet. 
I kan læse mere om Oshadhi, deres værdier og hvordan de fremstiller produkterne
https://oshadhi.com/

 

 

 

Bergamot er en citrusfrugt, som en miniature appelsin. Den vokser næsten udelukkende i Italien. Bergamot dufter sød, frugtagtig og let krydret. 
Bergamot kan have en mental løftende effekt, men uden at være stimulerende. Den kan gavne vores mentale balance og afhjælpe til bedre nattesøvn. 
 - 10 ml. 
100% ren æterisk olie fra destillation citrus bergamia i Italien 
Pris 179 kr. bestilles og betales på tlf. 28116074 

 

 

Lavendel er en af ​​de mest alsidige æteriske olier. Den dufter sødt, ren og frisk af lavendel, og er en duft de fleste af os kender. 

Lavendel olien har flere gavnlige og hjælpsomme egenskaber - den beroliger, balancere og den har også en antibakteriel hjælpsom effekt. En gavnlig lille flaske til livets små nødsituationer. Et must have i et hvert hjem;)


- 10 ml

100% ren æterisk olie fra destillation angustifolia i Frankrig 

Pris 179 kr. bestilles og betales på tlf. 28116074 

 

 

Oregano olien har stærke antibakterielle egenskaber og gavner derfor immunforsvar og understøtter dine luftveje

 

- 5 ml. 100 % ren fra destillation i Origanum vulgare i Frankrig 

Pris 99 kr. bestilles og betales på tlf. 28116074 

 

 

Rosengeranium er, som navnet antyder en geranium art. Den dufter opløftende uden at være for stimulerende og stærk. Den kan gavne balancen mellem sind og krop. Det er en olie med flere gavnlige og hjælpsomme egenskaber bl.a. på kredsløb og immunforsvar og den har også en hjælpsom virkning på vores nervesystem. 

Jeg selv bruger den som parfume på håndled og hals - det siges at den også gavner de kvindelig hormoner;) 

 - 10 ml 100 % ren olie 

Pris 119 kr. bestilles og betales på tlf. 28116074 

 

 

Rosmarin bruges traditionelt i hudpleje - den kan også støtte lungerne og vores fordøjelses system. Olien bruges også ofte i massage olier, hvor den især er nyttig til trætte og overanstrengte muskler. 

Rosmarin gavner også din koncentration og din klarhed. Den giver også varme til kroppen. 

Kom 5 dråber i din rum diffusere eller et pr dråber i dine håndflader og ånd ind gennem næsen.  

 

- 5 ml 100% ren olie fra Frankrig 

Pris 99 kr. bestilles og betales på tlf. 28116074 

 

Frankincense dufter af balsamico og er let krydret. Frankincense indeholder egenskaber, der kan løfte sindet og kan hjælpe med at mildne bekymringer og mental uro. Frankincense er et godt valg, når du ikke kan sove på grund af bekymring og eller spiraltanker. Frankincense kan mildne og lette spændinger og stress. Den kan også gavne ved asthma, muskel smerter og hovedpine

- 10ml 100% ren olie 

Pris 119 kr. bestilles og betales på tlf. 28116074

 

 

 

 

Cedertræ dufter friskt af træ og natur. Det er særligt mændene der er glade for denne olie. Og mange bruger den i stedet for traditionel deodorant. Olien er perfekt til ham der arbejder ude og særligt til skovhuggeren ;) Cedertræ kan også gavne koncentrationen og den er naturligt antibakteriel. 

Desuden kan den også ha en beroligende effekt. 

-10 ml. 100% ren olie 

Pris 99 kr. bestilles og betales på tlf. 28116074

 

Nellike har en af de højeste koncentrationer af kraftige antioxidanter. Nellike æterisk olie kan bidrage til en stærkere følelse af selvtillid, som kan være gavnlig hvis vi har brug for at overvinde frygt og træghed, den kan også  hæmme negative tanker og apati, som kan holde os tilbage i livet. Hjælpe med at genoprette styrke og immunitet.

- 5 ml. 100% ren olie

Pris 99 kr. bestilles og betales på tlf. 28116074

 

Myntefamilien er en af de mest aromatiske og nyttige plantefamilier – mange kender duften. Dens æteriske olie er karakteristisk, populær og alsidig. Som æterisk olie og som frisk plante understøtter den fordøjelsen, åndedrættet, muskler og led. Gennem dens æteriske natur kan den også gavne og løfte et træt sind.

Den har nogen af de bedste slimløsende egenskaber, så derfor er den nyttig for vores luftveje. Man kan sniffe duften direkte fra olieflasken, men for bedre og mere intens virkning - hæld et pr dråber i dine håndflader – saml dine håndflader foran din næse og ånd ind med næsen og ud af munden. Gør det så mange gange du har lyst, men minimum 5 gange for positiv effekt. Gør det gerne flere gange dagligt hvis du er forkølet.

Olien kan bruges til mere -

  • På den lange bilture for at forhindre problemer med kvalme og træthed.
  • Ved træthed lig en dråbe på tindingerne eller panden for øjeblikkelig forfriskning.
  • Kombinere den med lavendel i et fodbad og vitalitet og forfriskning.

- 10ml. 100 % ren olie 

Pris 149 kr. Bestilles og betales på 28116074

 

Jasmin denne rige, varme, blomsteragtige æteriske olie er tilgængelig fra Indien, Egypten og Marokko. Jasmin kaldes Nattens Dronning'.

Jasmin er kendt for sin eksotiske og romantiske aroma. Hvis der nogensinde har været en aroma, den øger din optimisme og selvtillid, så er den her. Jasmin afslapper sindet og kroppen og opløfter ånden.

 

Den er fantastisk mod deprimeret stemning, nervøs udmattelse eller stress og angst. Det er en fremragende spirituel energigiver.

Dens søde blomsterduft indikerer en evne til at afkøle et varmt temperament og balancere vrede og irritation. Jasmines vækker energi, optimisme og selvtillid.

Den kan påføres direkte på huden som parfume. Det anbefales at blande den 1 ml med 10 jojobaolie også bruge den til parfume. Den er også fin at blande med citrus æteriske olier, (især bergamot), og rose, sandeltræ og ylangylang.

 -  1 ml 100 % ren olie 

Pris 249 kr. Bestilles og betales på 28116074

 

 

VATA aromaolie Dette lille vidunder er tæt på uundværlig i en travl hverdag. Duft blandingen er fint sammensat af Orange, Rosen Geranium, Basilikum, Fennikel og Marjoram. Tilsammen balancere de vata.  
Vata aromaolie er  velegnet til rejser, psykisk anstrengende arbejde og i stressede situationer. Derudover er den velegnet, når vejret er koldt og/eller tørt og om aftenen inden sengetid.

10 ml. aroma olie 

Pris 249 kr. Bestilles og betales på 28116074

 

 

Rose er den mest udsøgte æteriske olie. Det har altid været forbundet med hjertet og til vores følelser. Rose er også kendt for at være dyr: det kræver omkring 3 kilo friske rosenblade at skabe 1 ml – kun 20 dråber – æterisk olie.

 

Den opløfter, beroliger, skaber harmoni, fremmer kærlighed, tilgivelse, velvære og letter angst.

Den gavner og støtter det kvindelige reproduktive system.

Rosen olie er fremragende til brug i hudpleje. Den har en gavnlig til moden hud, og til hud der har tendens til rødme.

 

Pris 199 kr. Bestilles og betales på 28116074

 

 

 Helichrysum er en af aromaterapiens skjulte hemmeligheder.

 Olien har vidunderlige gavnlige egenskaber som virker bloddæmpende.

Olien er også fantastisk til følelsesmæssige blå mærker, og kan sniffes direkte fra flasken i perioder med stress.

Pris 319 kr. Bestilles og betales på 28116074

 

 

 Cypres æterisk olie har sin primære anvendelse som støtte for kredsløbet, blod- og lymfestrømmen. Den har en varm, træagtig og let krydret duft, Mange kender den fordi den ofte bliver brugt i f.eks. aftershave til mænd.  

Cypres æterisk olie har en antiseptisk og afgiftende effekt, og den kan hjælpe med at deodorisere og reducere sved.

Den kan bruges i en massageblanding for at understøtte fjernelse af overskydende væske i kroppen.

Den er forfriskende, opløftende, tonende, astringerende og kølende. Brug den i massageblandinger, badeolier, dampindånding og rumduft.

Pris 99 kr. Bestilles og betales på 28116074

 

 

 Vetiver er en jordagtigt duftende olie med søde undertoner.

 Det er en fantastisk tonic, der understøtter kredsløbssystemet, og dens varmekvalitet kan være med til at berolige trætte, ømme muskler og led, så den kan være gavnlig før og efter sport.

Den kan hjælpsomt holde sammen på hud væv og den opstrammer og styrker aldrende hud.

Det styrker immunsystemet og dets jordforbindelse, beroligende egenskaber er nyttige for 'Vata-typer' (rumfarne, nervøse eller følelsesmæssigt udmattet mennesker), da den forbinder os med den varme, behagelige, trykke og nærende jordenergi.

Vetiver kan bruges i massageblandinger og bade, hvor det blander sig godt med rosmarin til muskler og led og jasmin, ylang ylang eller neroli til følelsesmæssig lindring.

Pris 149 kr. Bestilles og betales på 28116074

 

 

 Neroli har en luksuriøs, sød, citrus, blomsteraroma. Denne dejlige duftende æteriske olie dampdestilleret fra blomsterne, såvel som en olie, der kommer fra frugten.

 Neroli kan være hjælpsom mod angst og den kan være følelsesmæssigt beroligende og styrkende, og et lille vidunder, som kan gavne mod træthed og u udløste spændinger.

Det bruges ofte i hudpleje og nærer flere hudtyper, især tør, moden og følsom.

Pris 399 kr. Bestilles og betales på 28116074

 

 

Grapefrugt æterisk olie er den ultimative pick-me-up. Den har en sød, saftig, citrusaroma, som er vidunderligt kølende, rensende og forfriskende.

Dette kan være nyttigt både for kortsigtede midler (prøv at bruge grapefrugt til at lindre træthed på lange kører ture)

Eller på lang sigt for at genopfriske et sløvt syn på livet. Sniff det direkte fra flasken eller brug det i en aroma diffusere.

Grapefrugt har også en afgiftende effekt, hvilket gør den til en nyttig tilføjelse til anti-cellulite og andre afgiftende massageblandinger.

Det er en nyttig ingrediens i hudplejepræparater, især til fedtet hud.

Pris 179 kr. Bestilles og betales på 28116074