Kort - Det kan Ayurveda

Ayurveda betyder livets videnskab 

Life: Ayus Veda: Videnskab

Ayurveda kan hjælpe til større forståelse for vores krop/helhed og vores sundhed. En større og bedre kropsbevidsthed.

Ayurveda er en holistisk indisk helingsvidenskab, der anslås til at være over 5000 år gammel. Ifølge ayurvedisk teori er  alle sammensat af 5 elementer luft, vand, ild, jord og rum. Disse elementer kombineres i kroppen til at danne 3 enegier også kaldt for doshas Pitta, Kapha, Vata. Alle mennesker er født med en blanding af disse tre doshaer, hvor en dosha ofte er mere dominerende end de andre.

At sikre, at vores dosha forbliver i balance, er nøglen til at finde og opfylde din mentale og fysiske sundhed; når dosha er tilstede i deres naturlige proportioner, er du den mest afbalancerede version af dig selv. Men i ubalanceret tilstand afbryder de din  naturlige strømning, hvilket påvirker dit energi niveau og fører til dårligt helbred og fordøjelse. 

KAPHA, PITTA, VATA 

Du kan bruge din viden om din dosha sammensætning til at foretage de nødvendige ændringer i din tankegang, diæt og livsstil for at skabe og opretholde en sund balance. 

Er du nysgerrig på din personlige dosha sammensætning kan du booke et konsultations forløb. I forløbet vil du få en bedre forståelse for din sammensætning og få redskaber til at bruge og integrere dem i din hverdag.  

Har du spørgsmål så skriv til min brevkasse :-)