Gå til indhold

NYT Brand AYU

I sommers lancerede vi en ny produktserie, hvor den Ayurvediske tradition, den holistiske levevis og de fantastiske dufte, er i centrum. Duftene er nøje sat sammen så de kan gavne vores dosha, men også sat sammen så de " bare " dufter virkelig skønt. 


Min interesse og lidenskab for  AYU blev skabt på mine rejser til Indien  - Det var der jeg første gang stødte på Ayurveda - Siden hen har vi holdt mange Ayurvediske workshops i SimpleDays. Det gjorde jeg dengang i samarbejde med @janniidedaugaard. Sidenhen er jeg blevet uddannet hos Charlotte Bech. Uddannelsen sammen med flere år i den Ayurvediske " verden " gjorde mig klar til at skabe produkterne og til at holde workshops selv.   
Ayurveda,  betyder  i øvrigt   "livets videnskab"  Hvilket bare er så fint :)


Kapha duftene er sammensat bl.a. af Rosmarin, Bergamot, basilikum  - Duften, er for mig, forfriskende og dejlig krydret på en let måde :)

Brug Kapha hvis du føler dig tung i kroppen og i sindet, træt og udmattet. Kun  har  lyst til at gøre som du plejer. Og måske føler dig fast låst i gamle vaner. 

Men brug også Kapha bare fordi den dufter virkelig godt :-)

Pitta duftene er sammensat  bl.a. af Lemongræs, levendel og kamille, rose og geranium. Denne sammensætning er feminin, let og sansevækkende 

Brug Pitta produkterne fordi de  er skønne og/eller, hvis du mærker en pitta ubalance 
En pitta ublance kan bl.a være 

Hvis du føler dig anspændt, kritisk/negativ, vred og temperaments fyldt

Vata duftene er sammensat bl.a. af Vetiver, Ylang ylang, kanel og lavendel
Den sammensætning giver en duft der skærper dine sanser og din bevidsthed omkring grounding og stabilitet. Da duften er varm og beroligende.
Brug Vata produkterne, hvis du føler dig 

forvirret, stresset, glemsom, nervøs, bekymret - Eller bare fordi de dufter dejligt.

Hvis du har lyst kan læse mere om Vata i et andet post   https://simpledays.dk/blogs/news/omfavn-den-nye-saeson-efterar-vata 

 

Med Ayu ønsker vi at bringe Ayurvedas gamle traditioner ind i den moderne og vestlig livstil . En livsstil, hvor der måske mere end nogensinde er behov for at skabe større opmærksomhed  på vores mentale sundhed. 
Du kan læse mere om produkterne og AYU på www.ayu.eu