Hvem underviser

Janni :

Ved et tilfælde fandt Janni interessere for yoga i en ret tidligt alder. Den fysiske praksis og de sjove stillinger der dengang fascinerede hende, er stadig en stor del af hendes yogaunivers. Hendes tilgang har blot ændret sig i takt med alderen og mange timers praksis.

I dag erJanni optaget af en større helhed. I en undervisningsituation handler det mindre om få sine elever op i hovedstand og mere om at bygge kropslige forståelser. Nogle af de forståelser er muskulære og af aktiv karakter, og andre er af blid og restituerende karakter. Helheden, for Janni, opstår når vi finder balancen mellem de forskellige typer af praksis, holdt op imod hvilken type hverdag vi lever i. Særligt når vi lytter til kroppens definition af en balanceret praksis, fremfor hovedets definition. Personligt sker ”yoga” for Janni i det øjeblik hun rammer den balance.

Jannis motivation som yogalærer er at guide sine elever til en kropslig oplevelse, der kan skabe en pause i den tankestrøm, der er en del af mange menneskers hverdag, samt at hjælpe dem til at holde af deres krop som den er. Forvent en praksis funderet i alignment krydret med kreativitet, åndedræt, filosofi, myter eller meditation.

Janni underviser mandag fra kl.17-18.15. Og 2 mandage om måneden, hvor hun underviser i Yin Yoga. Janni afholder forskellige workshops.

 

Signe :

Jeg har gennem de sidste 3 år dyrket yoga så meget som muligt, deltaget på adskillige workshops herhjemme, men også i Amsterdam og i Berlin. Har deltaget på yoga retreats i syd Indien og i Marokko.

Da jeg jævnligt rejser til Indien med Nordal a/s er det natuligt for mig at deltage i yoga lektioner på diverse hoteller rundt omkring i Indien.

Sidste år tog jeg min første uddannelse . Og har netop afsluttet 30 timers Yin TT med Trine Hedegaard. Til efteråret tager jeg endnu en Hatha uddannelse med Simon Krohn.

 

For mig er det vigtigt, at yoga ikke bliver endnu et projekt, hvor vi vurdere os selv i at lykkes eller mislykkes.  På yoga måtten findes de begreber ikke – da jeg mærkede det første gang skabte det en følelse af frihed.

Det handler også om at være nysgerrig på hvad en regelmæssig yoga praksis kan bringe med sig.

Den frihedsfølelse og nysgerrighed har jeg hver gang jeg træder op på min yoga måtte. Og den vil jeg meget gerne give videre i min undervisning.

Signe underviser forskellige forløb både i weekender og i uge dagene.