Hvem underviser

Janni :

Ved et tilfælde fandt Janni interessere for yoga i en ret tidligt alder. Den fysiske praksis og de sjove stillinger der dengang fascinerede hende, er stadig en stor del af hendes yogaunivers. Hendes tilgang har blot ændret sig i takt med alderen og mange timers praksis.

I dag erJanni optaget af en større helhed. I en undervisningsituation handler det mindre om få sine elever op i hovedstand og mere om at bygge kropslige forståelser. Nogle af de forståelser er muskulære og af aktiv karakter, og andre er af blid og restituerende karakter. Helheden, for Janni, opstår når vi finder balancen mellem de forskellige typer af praksis, holdt op imod hvilken type hverdag vi lever i. Særligt når vi lytter til kroppens definition af en balanceret praksis, fremfor hovedets definition. Personligt sker ”yoga” for Janni i det øjeblik hun rammer den balance.

Jannis motivation som yogalærer er at guide sine elever til en kropslig oplevelse, der kan skabe en pause i den tankestrøm, der er en del af mange menneskers hverdag, samt at hjælpe dem til at holde af deres krop som den er. Forvent en praksis funderet i alignment krydret med kreativitet, åndedræt, filosofi, myter eller meditation.

Janni underviser mandag fra kl.17-18.15, den første mandag i hver måned og til forskellige workshops.