Yoga integreret i en hverdag fyldt med inspiration, design, former og farver

Min indgangsvinkel til yogaen er meget simpel.
I vores firma Nordal.eu er hverdagen fyldt med mange indtryk og mange beslutninger, hvilket jeg er helt vild med :) Jeg kan dog også se et behov for at fokusere indad og mærke mig selv og min krop. Jeg mener, det er grundlægende for at kunne præstere bedst muligt i en travl hverdag. Derfor er kombinationen af mit eget lille yogastudie og min plads i vores firma, den perfekte kombination for mig.

At komme i studiet, nyde roen - de simple linjer er balsam for sjælen. Da jeg elsker interiør er min udfordring dog at holde de linjer rene og enkle. Det er kombinationen af Nordal.eu og den ro, som yogaen giver.
Det er den balance der er spændende. Jeg føler mig privilegeret, at jeg kan forene 2 store passioner på den måde.

Quote: 
One hour of yoga is only 4% of your day. No excuses