Overholder du de aftaler du laver med dig selv ?

Uhm – for mig er det ok nemt, at holde aftaler med andre, særligt mine piger og min kæreste – og profetionelle og arbejdes relateret  aftaler.

Hvad med alle de aftaler jeg laver med og for mig selv ?  F.eks.  -  fremadrettet skal jeg kun drikke 1kop kaffe om morgen  - nr. 2 og 3 smager alligevel ikke lige så godt som den første.  Der er mange eks.

Nogen gange lykkes det, heldigvis. Andre gange må jeg sande, at det ikke gør. 

 

Den følelse jeg får i kroppen når jeg ikke overholder aftaler med mig selv er virkelig træls –

Selvbebrejdelser kan ikke bruges til noget –det er jeg klar over, med min sunde fornuft, men ærligt – så opstår de alligevel. Jeg er godt klar over, at mit eksempel er en lille ting – og næsten lige gyldig, men så alligevel ikke – for er aftalen lavet er der også en forventning om, at den bliver overholdt.. Sådan fungere det i hvert fald for mig.

Hvad gør man for at blive bedre til at overholde aftaler med sig selv ?

Det giver god mening, at bliver baren sat for højt og er ”aftalen” fra start bare endnu et projekt i en hverdag, fyldt med samme, i forvejen -  så kan det blive uoverskueligt og risikoen for at ”tabe ”på forhånd er størst.

Derfor må det give mening at sætte baren lavt eller i det mindste være opmærksom på hvad der er plads til i ens hverdag – gi sig selv en chance for at vinde.. ;)

 

Til november skal jeg 20 dage til Nepal og trekke i de 13 af dem.. Jeg har brug for mange gå ture og yoga for, at jeg føler mig rystet til turen. Ikke nok med gåture og yoga – jeg vil også gerne lunte / løbe lidt inden – ja for mine bens skyld ;) Med vilje kalder jeg det lunte og turene skal ikke være længere end 2-3 km… ca 20 min – for jeg lunter ;) Det må da være at sætte overskuelige  mål for sig selv – eller ? Tiden må vise om jeg kommer afsted –det håber jeg virkelig for min egen skyld…

En aftale med sig selv kan jo også bare være, at jeg vil være god ved mig selv og overholde mine aftaler. Jeg mener selv jeg overholder mine aftaler med mine nærer –så hvorfor er det så, så vanskeligt at holde dem over for mig selv – hver dag ?

 

En ting er sikkert .. Jeg øver mig – en dag kan det være det lykkes eller også vil jeg altid være på vej..  Og det er måske også ok ;)