Forventninger, Præstationer & Ansvar

Jeg har i lang tid øvet mig i, at det er ok at lave ingenting. Og ja hvad er ingenting?

Ingenting er, for mig, når jeg fralægger mig ansvar og præstations tilfredsstillelse.

 

Det er svært for det har noget med egene og andres forventninger, at gøre.

Hvad forventer jeg af mig selv og hvad tror jeg andre forventer?

 

Efter lang tid har jeg lært, i momenter og særligt i weekender, at ligge ansvar, præstation og forventninger på hylden. Dog vil jeg indrømme, at der stadig er et stykke vej – særligt i forhold til forventningerne til mig selv… De er sgu de værste :)

 

Derfor overskriften…

Jeg ved det er sundt at gear ned fysisk og mentalt, men det er også en udfordring, mere – Og det kan der vel selvsagt være en stres faktor i, hvis man ikke er opmærksom.

Det med forventninger til sig selv er en særlig størrelse. Dog er jeg sikker på ” løsningen ” er derude.  

Det kræver blot tid, tålmodighed og til tider en god håndfuld selvironi. Selvironien, er for mig, særlig vigtig når det går hen og bliver for alvorligt.

 

Så et lille redskab til at håndtere overskriften… Smil og af og til dig selv når presset bliver større end du bryder dig om. Måske kan det hjælpe dig lidt, til at finde den gode balance, som er vigtig for vores velbefindende.