Dit personlige meditations hjørne

Da jeg startede min meditations praksis betød det meget for mig, at mit ”space” var i orden, pænt, funktionelt og ikke mindst trygt.

Jeg er helt klar over, at mange vil mene det ikke er vigtigt, men det er det for mig. Måske fordi jeg lever af indretning og er en visuel person. For mig inspirerer pæne omgivelser til bedre velvære.  

 

Jeg har listet nogen must haves op:

 

1.

Lammeskind

2.

Meditations pude

3.

Notesbog – til dine personlige meditations notater.

4.

Figur - i det her tilfælde Shiva

5.

Mala kæde

6.

Sjal

7.

Lysestage

 

Det fine ved sådan et hjørne er, at du kan placere det, hvor som helt i dit hjem. Vælger du stuen er det nemt tilgængeligt og du får ofte en visuel reminder på din meditations praksis. Dette kan være særligt fint, hvis du er igang med, at integrere meditation i din hverdag.